Börjat riva i tvättstugan

Idag har vi tagit ännu ett steg framåt i källaren. Gästrummet är så klart det kan bli innan vi har rivit i tvättstugan. Tak, väggar, fönster och element är färdigmålade och kvar är att lägga in heltäckningsmattan, men den får ligga kvar i garaget ett tag till eftersom den skulle bli förstörd när tvättstugan ska göras i ordning. Jag är så otålig att lägga in den och se slutresultatet, men får hålla mig till tåls ett tag till :P.

När Tuva sov middag satte vi Hugo framför en film och passade på att börja riva lite i tvättstugan. Jag tog mig an träbänken utanför bastun, tapeter och lite klinkers mot väggarna.

När barnen tog sin kvällsdusch passade jag på att smyga ner igen för att börja riva i bastun. Har velat bli av med den sen vi flyttade in, men en bastu är en bastu och på något sätt verkar det vara manligt med en bastu och föreställningen om att gå ner och basta och ta en öl – även om det aldrig blir gjort :P.

Bastuväggarna däremot får vi vänta med att riva tills vi har fått elen avstängd. Ska bli så härligt att få en riktig känsla av hur tvättstugan kommer att bli. Det är lite svårt att föreställa sig hur stort utrymmet är med en bastu mitt i rummet.

I morgon är planen att ta oss till Katrineholms golv och Håkans golv för att kolla kakel och klinkers och försöka få in offerter. Hoppas på att vår tvättstuga anses vara ett litet projekt som de har tid att klämma in. Vore så skönt om vi kunde lyckas få tvättstugan klar nu under semestern.

Det här inlägget postades i Källare, Tvättstuga. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *