King size kuddar till sovrummet

Länge har jag velat köpa king size kuddar till sovrummet i storleken 50×90 centimeter. Är så trött numera på kvällarna, så när barnen har lagt sig tar jag min dator och kryper upp i sängen och tittar på serier. Lägger jag mig ner så somnar jag direkt så jag måste helt enkelt försöka hitta en skön sittande ställning i sängen. Försöker bulla upp med kuddar för att få det där sköna stödet i ryggen, men jag får aldrig riktigt till det, så det slutar med att jag lägger mig och så sommar jag.

Har varit på Hemtext många gånger den senaste tiden och klämt och känt på deras kuddar. Har dock tyckt att deras syntetkudde Filip för 399 kronor är i lite dyraste laget för en kudde. Så jag köpte istället Kronoborg Kilimanjaro från Jysk, samma storlek och samma gram, men betydligt billigare, 349 kronor för två. Kvalitén däremot har jag ingen aning om, om den är likvärdig.

Några örngott hittade jag tyvärr inte på Jysk som föll mig i smaken. Det ska inte bara vara rätt färg, det ska också vara rätt kvalité  – mjukt och skönt ska det va!

Hittills har det fallit sig så att jag köpt påslakan till både mig och Viktor och barnen på Hemtex. Deras satinserie är enfärgad och mjuk och skön i kvalitén. Så örngotten blev svarta från Hemtex.

Det här inlägget postades i Sovrum och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *