Nu är förrådet klart

Idag blev förrådet klart. Pappa var här för fjärde dagen i rad. Hoppas verkligen han tycker det här med husrenovering är roligt 😛 för här tar jobbet aldrig slut.

Idag satte han socklar och fixade igen hålet för fönstret. Så nu kan vi börja flytta över sakerna från gillestugan så vi kan sätta igång med nästa projekt – göra i ordning gillestugan :). Jag längtar efter att få riva ner träpanelen, vasstapeterna och den äckliga heltäckningsmattan som jag förmodligen inte vill veta hur länge den har legat där.

Sambon började på sitt nya jobb i Stockholm idag. Fick sämsta starten någonsin när det gäller relationen med SJ. Men vem har idag en bra relation med SJ… Första tåget var försenat, sen blev det inställt, detsamma för det andra tåget. Istället för att komma iväg med tåget klockan 18.10 kom han iväg med tåget klockan 20. Det tråkigaste är inte SJ utan att det går en hel dag, eller i värsta fall två om han hinner åka i morgon innan barnen har vaknat, innan de får träffa honom.

Idag har förskolan haft planeringsdag, så mamma har ställt upp och haft barnen så att jag inte behövde ställa in mina möten. När alla förskolor och skolor har stängt för planering vill alla förstås boka upp mig för utbildning och workshops, vilket är jätteroligt, men en omöjlig ekvation.

Det kommer bli en hel del pusslande under januari innan Tuva har fått dagisplats – en har börjat pendla och den andra kan inte vara borta från jobba. Då är det skönt med föräldrar som tycker om sina barnbarn :). Det ska bli intressant att se hur länge det dröjer innan vi har både RUT och Linas matkasse i det här huset :P.

Jag behöver väl knappast säga att jag är glad att vi påbörjade renoveringen av förrådet i helgen! Inte heller att jag är otroooligt glad att förrådet redan är färdigt!

Det här inlägget postades i Byggdagbok, Källare och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *