Ny frotté i nytt badrum måste man ju ha

Jag har försökt hålla mig ifrån att köpa de där små, kanske inte just nu nödvändiga sakerna till huset. Men det har varit svårt att hålla sig, så nu har jag gett vika. Varför vänta?! Finns ju absolut ingen anledning.

Passade på att köpa ett gäng kuddar när Åhléns hade textilvecka för ett tag sedan. Om de kommer att passa i huset och var får bli ett senare bekymmer. I värsta fall får vi göra ett kuddrum eller nåt :).

Idag var det dags för frotté. Vårt badrum kommer gå i svart och vitt när det gäller kakel, klinkers och inredning. Därför har vi pratat om att piffa upp det med lite färg. Hemtext hade frottéveckor så jag slog till på handduk och badlakan till oss alla. Varsin färg fick det bli. Hugo favoritfärg just nu är turkost, så valet där var enkelt, jag har alltid drömt om en cerise, Tuva får en lila och Viktor en grön. Blir det för mycket får det väl bli strandhanddukar eller nåt.

Det här inlägget postades i Inredning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny frotté i nytt badrum måste man ju ha

  1. Linnéa skriver:

    Haha, shoppoholic i farten igen ;-). Från bebiskläder till heminredning =)

  2. Lisa skriver:

    Fantastiskt roligt att få handla lite annat än bebiskläder. Försöker intala mig själv att det skulle bli för dyrt att handla all inredning på en och samma gång så jag måste sprida ut inköpen lite med början nu :P. Stackars Tuva kommer märka en drastiskt minskning av sin garderob den här våren/sommaren :D. Fast den välkomnar Viktor…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *