Så här ser köket för dagen ut

Det börjar gå upp för mig att jag måste sakna jobbet som köksrådgivare för dagens höjdpunkt är varje dag att laborera med olika kökslösningar. Vet inte hur många veckor jag hållit på nu, förmodligen alldeles för många. Det går liksom inte att förklara varför det är så himla roligt, det bara är det.

Nu börjar vi börjar vi komma till en punkt när vi inte längre gör så stora förändringar från dag till dag, så det känns som att beställning är nära förestående. Det har varit många turer, några för många i min smak. Det har varit tvära kast mellan alla möjliga tänkbara lösningar men nu har vi med lite input från familjen kommit fram till den kanske inte roligaste men mest praktiska.

Köksön är borta, vatten på två ställen likaså. Det är nästan så att jag skulle vilja gråta en liten skvätt. Jag intalar mig att det kommer att bli bra, och det kommer det att bli, men… hur härligt hade det inte kunnat bli!

I den senaste lösningen försvinner det inbyggda städskåpet och skåpet i väggen. Inte mig emot, jag är inte mycket för sådana utrymmet. Viktor däremot har planer på att ta upp för städskåpet från vardagsrummet. Vi får väl se hur det blir med den saken. Just nu är det i vilket fall inte högprioriterat.

Det här inlägget postades i Byggdagbok, Kök. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *