Året som gått

2013 börjar lida mot sitt slut och vad har egentligen hänt på husfronten det här året. De största händelserna har förstås varit att garaget rivits, huset målats/putsats om, fönstret och balkongdörren i vårt sovrum satts igen och tak byggts över balkongen.

Men det har också hänt en del mindre men inte helt obetydliga saker. Vi har lagat och målat om öppna spisen efter att den spruckit lite och sotat till sig. Källarfönsterna har målats vita, rabatterna runt huset och det halvdöda plommonträdet har tagits bort, stuprören grävts ner i marken för att avleda vatten bort från huset och ytterdörren flyttats in 10 centimeter.

Vad är då planen för 2014? Vi hoppas komma ett steg närmare ett uterum. Förhoppningsvis kommer vi, jag skriver vi men menar förstås pappa :), i vår att börja bygga trädäcket. Vi behöver också inom kort börja fundera på och bestämma oss för hur entrén till huset ska se ut eftersom den kommer att gå ihop med uterummet.

Någon form av  förråd måste på plats nu när garaget är rivet och en förhoppnings är att på något sätt, om än på sikt, få ihop förrådet med en carport. Så nog finns det en hel del att göra och se fram emot även under 2014. Frågan är bara hur långt kommer vi att komma…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *