Beställt heltäckningsmatta till lilla gästrummet i källaren

Idag har jag äntligen beställt heltäckningsmatta ner till det lilla gästrummet i källaren. Är inget fan av heltäckningsmatta, men för att lyckas skapa ett någorlunda ombonat rum i källaren fick det helt enkelt bli det.

Färgval är inte speciellt svårt i det här hemmet, det ska helt enkelt vara vitt, svart eller grått. Vitt är för opraktiskt och svart fanns inte, så det blev en grå nyans. Mattan heter Rambo Antracit och kostade 129 kronor kvadratmetern på Kilands mattor. Ett par av våra vänner har köpt och lagt in exakt den mattan i sitt gästrum i gillestugan, så vi har sett hur bra det kommer att bli :).

Mattan är kanske lite i tunnaste laget, 6 millimeter, men den ska trots allt ligga i ett gästrum i en källare, så ambitionen har inte riktigt varit att hitta den ultimata mattan utan snarare att med så små medel som möjligt lyckas göra ett fräscht gästrum.

Det är 1-4 dagars leveranstid så jag har höga förväntningar på att vi ska bli klara med rummet i veckan.

Viktor har försökt täta elementläckan och kompletteringsmålat lite. Det är också lite el att fixa med, en del kan visst Viktor göra själv och resten får vi utbyta lite IT-tjänster mot att få gjort.

Det här inlägget postades i Gästrum, Källare och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.