Taklampa till matrummet beställd

Just nu är det mycket fokus på fasadrenoveringen, så det är lätt att glömma allt som vi fortfarande inte är klara med invändigt. Taklampa till matrummet är en sådan sak som vi inte lyckats komma till skott med. Kanske mest för att vi faktiskt inte har hittat en lampa som vi verkligen vill ha.

Tillfälligt, fast tillfälligt får man knappast kalla det efter två år… har vi i taket en glödlampa i en röd sladd. För den som inte vet, så skulle det mycket väl kunna vara vårt val av taklampa, men så är det alltså inte. Den sattes upp som städbelysning när vi flyttade in och där blev den kvar.

Möbelhuset i Katrineholm är inte en butik vi besöker speciellt ofta, men idag slank vi in. Otroligt nog kan vi ha hittat The One – Random från By Rydéns. Den kostade 3985 kronor, så det första man gör är förstås att kolla nätpriserna, för man vill ju inte betala mer än nödvändigt. Viktor hittade en sida på nätet som hade 10% rabatt på hela sitt sortiment, inklusive just den lampan. Eftersom vi lika gärna hade kunnat beställa lampan på nätet berättade jag som det var, att vi hittat lampan billigare på nätet och frågade om de kunde gå ner till samma pris. Så nu är den beställd och kommer förhoppningsvis under nästa vecka. Nu är det bara att hoppas att den också görs sig i vårt matrum.

Det här inlägget postades i Belysning, Matrum. Bokmärk permalänken.

1 svar på Taklampa till matrummet beställd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *